zo 18 april 2021

Kliederkerk

Locatie: 
 Grote Kerk Blokzijl
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 11.00 uur

KliederKerk verplaatst

In verband met het besluit van de kerkenraad om voorlopig enkel alleen een online kerkdienst aan te bieden wordt de eerste KliederKerk van zondag 31 januari verplaatst naar zondag 18 april van 10.00 – 11.00 uur in de Grote Kerk te Blokzijl*.
We willen meewerken aan het tot een minimum beperken van het besmettingsgevaar van Covid-19.
De KliederKerk is een feestelijke en creatieve manier van kerk-zijn waarin jong en oud samen de Bijbelverhalen ontdekken. Te midden van de chaos van het menselijk bestaan wil God ons ontmoeten. En vanuit de chaos schept God iets moois. De eerste KliederKerk in de Grote Kerk te Blokzijl gaat dan ook over het verhaal van de Schepping.

Een KliederKerk bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Het is een andere vorm van dienst waarin kinderen van 0-7 jaar en hun ouder(s) of opa/oma centraal staan. Bij een KliederKerk is iedereen welkom. Er wordt ontdekkend geleerd over God en elkaar. De KliederKerk verbindt alledaagse gezinsactiviteiten met Bijbel en geloof.

Wil je meehelpen voorbereiden of meewerken aan deze eerste KliederKerk neem dan contact op met marjadragt@hotmail.com. Voor meer informatie www.kliederkerk.nl

*Ook deze dienst gaat alleen door onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de regels m.b.t. registratie: marjadragt@hotmail.com

Groeten Sanne Bakker, Patrisja Mintjes, Marja Dragt en Jelle Vonk (ds)
 

terug