Kosterwerk iets voor jou?

Kosterwerk iets voor jou?

Aukje en Joop Prins hebben aangegeven aan het einde van het jaar 2021 te willen stoppen met het werk als koster. Voor de voortzetting van het kosterwerk zoeken wij één of meerdere personen die vanaf 1 januari 2022 deze taak op zich willen nemen.
Bent u of ben jij een vriendelijke en sociale gastheer/gastvrouw die sterk in zijn/haar schoenen staat, zich nauw betrokken voelt en flexibel kan omgaan met zijn/haar tijd? Neem dan voor nadere informatie (vrijblijvend) contact op met Gert Mooiweer (secr. College van Kerkrentmeesters): 06 1210 2227.

 

 
Opbrengst diaconiecollectes februari

Opbrengst diaconiecollectes februari

U leest het goed, het gaat om de opbrengst diaconie collectes van febr. Dat we dat nu pas doorgeven heeft o.a. te maken met de geldstromen die via verschillende manieren binnenkomen en verwerkt moeten worden. In febr. waren er 3 doelcollectes en 1 voor de diaconie. Deze opbrengsten waren erg laag, zodat de diaconie besloten heeft om de diaconiecollecte ook te verdelen over deze 3 doelen. Zo is er overgemaakt:

voor Bangladesh €144,50
Ethiopië €115,-
Moldavië € 129,-

Wij , als diaconie, hebben natuurlijk ook onze verplichtingen: alleen al voor Diaconaal Quotum en Streekverband hebben we €1000,- per jaar af te dragen. We hopen dat de komende collectes iets meer mogen opbrengen.
Zondag 11 april is de eerste collecte bestemd voor de diaconie, de tweede en derde collecte zijn respectievelijk voor de eigen kerk en het verwarmingsfonds.
Wil je onze doelen steunen?
Er zijn verschillende mogelijkheden om te geven; maak over via je bank of geef via de scipio app.
1e collecte is bestemd voor Diaconie
NL50 RABO 0322 0480 79, t.n.v. Diaconie, o.v.v. doel
2e collecte is bestemd voor de Eigen kerk
NL25 RABO 0301 8240 29, t.n.v. College van Kerkrentmeesters, o.v.v. doel
3e collecte is bestemd voor Verwarmingsfonds
NL25 RABO 0301 8240 29, t.n.v. College van Kerkrentmeesters, o.v.v. doel

 
 
Samen de bijbel lezen

Samen de bijbel lezen
Altijd al de Bijbel (opnieuw) willen lezen? Nieuwsgierig naar wat er nu precies beschreven wordt?
Of op zoek naar motivatie om de Bijbel te lezen en centraler in het leven te zetten?
Samen gaan we een schema volgen, waardoor we de Bijbel in één jaar kunnen gaan lezen. In een Whatsappgroep voegen we alle geïnteresseerden toe, zodat we daar mooie Bijbelstukken in kunnen delen. Natuurlijk is het geheel vrijblijvend en kan iedereen het thuis doen op zijn eigen tijd, dus als het een keer niet lukt om te lezen, is dat geen probleem. Het is vooral een middel om elkaar te stimuleren en ons toch ‘samen’ te verdiepen in het geloof. 
Maandag 5 april op Tweede Paasdag willen we van start gaan. Alle leeftijden zijn welkom! Geïnteresseerd? Stuur mij dan zo snel mogelijk een berichtje via Whatsapp of de mail!
 
Kirsten van Dalen
Whatsapp: 06 12634108
E-mail:kirsten.kvd@gmail.com
 
 
Bereikbaarheid Ds. Jelle Vonk Bereikbaarheid Ds. Jelle Vonk
Zoals jullie weten kunnen jullie mij bereiken via tal van communicatiemiddelen: telefoon, de mail, whatsapp. Dat heeft veel voordelen, maar af en toe kan het ook wat te veel worden. Dus mijn verzoek alleen gebruik te maken van deze middelen indien nodig. Liever niet in mijn vrije weekenden of op de maandag, mijn vrije dag. Alvast bedankt.

 
 
Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese
Denk je er wel eens over om belijdenis van je geloof te doen? Neem dan contact met mij op. Dan gaan we kijken hoe we daar een goede inhoud aan kunnen geven.

ds Jelle Vonk (06 20 47 69 31) of jjvonk@hetnet.nl