Voor elkaar, met elkaar, voor een ander Voor elkaar, met elkaar, voor een ander

Gemeente zijn we met elkaar. Er zijn diverse manieren om je in te zetten voor de gemeente. Kijk hieronder bij welke taken we jouw hulp kunnen gebruiken en meld je aan.


Een indruk van wat er allemaal gebeurt achter de schermen? Klik hier.
 
Schoonmaker m/v gezocht Schoonmaker m/v gezocht

Voor de voortzetting van het schoonmaakwerk van de kerkgebouwen zoeken wij één of meerdere personen die vanaf 1 september 2022 deze taak voor op zich willen nemen.

Ben jij 4 tot 6 uur per week beschikbaar en weet je van doorpakken? Dan zijn we op zoek naar jou!  Geïnteresseerd? Stuur jouw aanmelding via WhatsApp of e-mail naar Gert Mooiweer (secr. College van Kerkrentmeesters): 06 1210 2227 │ gertmooiweer@gmail.com

 
Vacature diaconie Vacature diaconie

Wat doet een diaken zoal?

Een diaken maakt deel uit van de kerkenraad en vergadert circa 8 keer per jaar. Als diaken maak je deel uit van het College van Diaconie en ben je 'ambtsdrager'. Dit college vergadert circa 8 keer per jaar. Formeel word je bevestigd in het ambt. 

De diaken denkt mee over het beleid en bepaalt dat mede. Een belangrijke taak ligt op het terrein van de diaconale zorg. Meer weten over de activiteiten binnen de diaconie? Klik hier.  

Geef je om de mensen om je heen en wil je hierin investeren of ken je iemand die deze rol goed kan vervullen? 

Enthousiast? Het begint met een gesprek. Neem contact op met Karin Rozendal of iemand anders van de kerkenraad. 

Karin Rozendal, scriba
 
Vacature jeugdouderling Vacature jeugdouderling

Wat doet een jeugdouderling zoal?

Een jeugdouderling maakt deel uit van de kerkenraad en vergadert circa 8 keer per jaar. Als jeugdouderling maak je deel uit van de werkgroep Jeugd en ben je 'ambtsdrager'. Formeel word je bevestigd in het ambt. 

De jeugdouderling denkt mee over het beleid en bepaalt dat mede. Een belangrijke taak ligt op het terrein van de leeftijdscategorieën 16 - 20 jaar en 20 - 25 jaar. Neem anders hier een kijkje om te zien wat er zoal wordt gedaan. 

Geef je om deze jongeren en wil je hierin investeren of ken je iemand die deze rol goed kan vervullen? 

Per juni 2022 zoeken we invulling voor deze vacature.  

Karin Rozendal, scriba of neem met iemand anders van de kerkenraad contact op.
 
Vacature wijkouderling Vacature wijkouderling

Wat doet een wijkouderling zoal?

Een ouderling maakt deel uit van de kerkenraad en vergadert circa 8 keer per jaar. Als wijkouderling maak je deel uit van de werkgroep Pastoraat en ben je 'ambtsdrager'. Formeel word je bevestigd in het ambt. 

De wijkouderling denkt mee over het beleid en bepaalt dat mede. Een belangrijke taak ligt op het terrein van de pastorale zorg, samen met predikanten, diakenen, pastoraal bezoekers. 

Geef je om je gemeenteleden en andere mensen in je wijk en wil je hierin investeren of ken je iemand die deze rol goed kan vervullen? 

We zoeken specifiek voor wijk 1 een wijkouderling per januari 2023. Wijk 1 gaat om Wendelerweg, De Leeuwte, Schaarweg, Vollenhoofsedijk, Zuiderzeeweg, Duinweg, Duinigermeerweg, Hevenweg en de Noordermaten.

Ben je enthousiast? Neem contact op met één van de wijkouderlingen. 

Emmelyn, Geja, Joost, Gerrie.
Klik hier voor de contactgegevens.
 
Help mee in de KinderKerk Help mee in de KinderKerk
Doe mee in onze geloofsgemeentschap!

Wij zijn op zoek naar iemand die plezier heeft in het leiden van de KinderKerk.


 
lees meer »
 
Help mee met liturgisch bloemschikken Help mee met liturgisch bloemschikken
Met vorm en kleur verbeeldt een symbolische bloemschikking het thema van een viering of de kleur van het kerkelijk jaar.
lees meer »