PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
zo 10 nov 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. C. Aalbersberg (Emmeloord)
De Wielewaal Scheerwolde
Organist: Dhr. J. Floor

Koffiedrinken in de Wielewaal

De kerkenraad vraagt uw/jullie aandacht voor het volgende:

Beste mensen,

We zijn als kerkelijke gemeente blij dat er weer een enthousiast stel is dat “De Wielewaal” gaan exploiteren. Sinds 1 juli 2019 is de exploitatie in handen van Maureen en Kevin. Het is fijn dat we gebruik kunnen blijven maken van “De Wielewaal”.

“De Wielewaal” wordt commercieel geëxploiteerd en dat houdt in dat er normaal gangbare horecaprijzen worden gehanteerd. Dit heeft ook gevolgen voor ons koffiemoment na de dienst. We worden geconfronteerd met oplopende kosten voor het koffiedrinken aldaar. Toch willen we heel graag gebruik blijven maken van “De Wielewaal”.

Daarom onze vraag: “zou u bij het geven van uw (vrijwillige) bijdrage voor uw kopje koffie hiermee rekening kunnen houden?” We willen graag de ontmoeting onder het genot van een kopje koffie in stand houden, maar we moeten ook onze uitgaven goed in het oog blijven houden. Dus niets moet, maar als het even kan……

Kerkenraad

 

terug
 

Filosoferen aan de Kolk
datum en tijdstip 13-11-2019 om 20.00 uur
meer details

Middag met bezoekdames en -heren
datum en tijdstip 13-11-2019 om nnb
meer details

Uitvoering De Bazuin
datum en tijdstip 16-11-2019 om nnb
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.